Werken en leren

Borgerstein is voortdurend op zoek naar gemotiveerde werkkrachten. Hier vind je de functies die momenteel vacant zijn in onze organisatie. Geen job in deze lijst gevonden die perfect bij jouw profiel aansluit? Geen nood, probeer het een andere keer nog eens, want wie weet zoeken we dan juist zo iemand als jij. 

Bij vragen kan je contact opnemen met onze personeelsdienst via sollicitaties@borgerstein.be.

Stages

Borgerstein biedt boeiende stageplaatsen aan voor studenten uit diverse richtingen zoals begeleiders, verpleegkundigen, paramedici, ... Via stages kom je als student al vroeg in aanraking met de beroepswerkelijkheid. Ze laten je proeven van de dagelijkse realiteit van het beroep en geven je de kans om specifieke vaardigheden en attitudes te verwerven. Binnen Borgerstein proberen we dan ook om de stagemogelijkheden zo goed mogelijk af te stemmen op de theorie die je als student al kreeg aangeboden.

Interesse? Stuur snel een mail naar stage@borgerstein.be of neem contact op met de personeelsdienst: Cynthia De Hoef via 015 56 02 95.

Vakantiewerk

Steek jij graag de handen uit de mouwen? Wil je een centje bijverdienen tijdens de vakantie of in het weekend? Dan is een studentenjob in Borgerstein misschien wel iets voor jou! 

Heb je interesse om als jobstudent te werken bij Borgerstein? Neem dan contact op met de personeelsdienst voor meer info: Annika Van Rymenant, tel. 015 56 03 00 of via e-mail: sollicitaties@borgerstein.beof solliciteeronline.