Individuele ondersteuning

Individuele ambulante ondersteuning

  • Individuele dagbesteding: Als je je niet goed voelt in een groep, kan je gebruik maken van individuele dagbesteding. Samen gaan we op zoek naar een geschikte daginvulling.
  • Individuele psychosociale begeleiding en vorming: Afhankelijk van jouw noden wordt een aanbod op maat aangeboden. Het kan gaan over individuele gesprekken over psychische of emotionele problemen, vormingstrajecten, seksuele voorlichting, rouwbegeleiding, mindfulness en relaxatie, muziektherapie of individuele activiteiten. 
  • Individuele paramedische begeleiding: De ergotherapeut zoekt samen met jou naar praktische oplossingen voor problemen die je ervaart in het dagelijks leven  (hulpmiddelen en aanpassingen op het vlak van mobiliteit). De logopediste helpt jou met spraak-, taal- en zelfs slikproblemen.

Individuele mobiele ondersteuning

  • Mobiele ondersteuning aan huis: Wil je ondersteuning bij je thuis, dan komen we  gewoon naar je toe! Deze ondersteuning kan heel verschillend zijn zoals boodschappen doen, vrijetijdsinvulling, ...
  • Begeleid werk: Voel je het kriebelen om aan de slag te gaan in een werkomgeving naar jouw keuze? Dat kan echt overal zijn: een school, een bibliotheek, een winkel, ... Jouw persoonlijke jobcoach gaat samen met jou op zoek naar de ideale werkplek, ondersteunt je op de werkvloer bij de opstart en zal ook hierna regelmatig langskomen.